Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası’ ndan Üyelerine İndirimli Tatil Fırsatı

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası’ ndan Üyelerine İndirimli Tatil Fırsatı

Sendikamız üyelerine, Antalya’ nın 4 farklı tatil beldesinde oteli bulunan Corendon Hotel Gurubuyla yüzde 15 (% 15) indirimli tatil paketi anlaşması sağladı.

Üyelerimiz, yapılan anlaşma ile Corendon Hotel Gurubu ait Antalya’da bulunan Grand Park Lara, Grand Park Kemer, Grand Park Bodrum ve Premıer Solto Otel’den 2019 yılı yaz sezonu için yüzde 15 (% 15) indirimli paket fiyatlarından yararlanabilecekler.

Üyelerimiz, indirimli paketler hakkında www.corendonhotels.com.tr  internet adresine girerek bilgi alabilirler. Yada “0242 352 44 44” telefon numarasından Melis Körezlioğlu Karlı’yı veya Filiz Özveren’ i arayarak detaylı bilgi alabilirler.

Tatil paketinden yararlanmak isteyen üyelerimiz “ www.corendonhotels.com.tr ” web adresine girerek, sol alt tarafta bulunan “Otel Seçiniz” butonundan yukarıda isimlerini belirttiğimiz 4 Otelden birini tercih edebilirler.

Daha sonra internet sitesinin alt tarafında bulunan “Fiyatları Göster” alanı içerisinde bulunan “Geliş Tarihi”, “Dönüş Tarihi” ve “Kişi Sayısı” alanlarında istenen bilgileri doldurmanız gerekiyor.

Tatil paketini almaya karar veren üyemiz, sepete ekle dedikten sonra ödeme kısmında “Promosyon ve Fiyat Bilgileri” alanında sizlerden “Özel Promosyon Kodu” girmeniz istenecek.

“Özel Promosyon Koduna” üyelerimiz büyük harflerle ‘SAGLIKIS’ girmeleri yeterli olacaktır.

Bütün bu işlemleri başarıyla tamamlayan Türkiye Sağlık İşçileri Üyesi bu tatil paketinden yüzde 15 oranında özel indirim kazanmış olacak. Arzu eden kredi kartına taksit ya da tek çekim yapabilirler.

NOT: Otele girişte sendikamızın sizlere vermiş olduğu üye kimlik kartlarını resepsiyona ibraz etmek zorundasınız.