Tez- Koop-İş ve Basın İş Sendikası Yönetim Kurulu Üyeleri Sendikamıza Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

Tez- Koop-İş ve Basın İş Sendikası Yönetim Kurulu Üyeleri Sendikamıza Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

Tez-Koop-İş Genel Başkanı Haydar Özdemiroğlu ve Basın İş Sendikası Genel Başkanı Savaş Nigar, Sendikamızı ziyaret ederek, Genel Başkanımız Hakan Toy’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonuna üye Türkiye Ticaret, Kooperatif, Eğitim, Büro ve Güzel Sanatlar İşçileri Sendikası (Tez-Koop-İş) Genel Başkanı Haydar Özdemiroğlu ve Türkiye Basın, Yayın, Gazetecilik, Grafik-Tasarım, Baskı ve Ambalaj Sanayi İşçileri Sendikası (Basın-İş Sendikası) Genel Başkanı Savaş Nigar, sendikamızı ziyaret ederek 20. Olağan Genel Kurulumuzda Genel Başkanlığa seçilen Genel Başkanımız Hakan Toy’a ve Yönetim Kurulu Üyelerimize Hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Genel Başkanımız Hakan Toy, Tez-Koop-İş Genel Başkanı Haydar Özdemiroğlu, Basın İş Sendikası Genel Başkanı Savaş Nigar ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Ziyarette Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Çavuş, Süleyman Turgut, Adem Sarıçoban ve Tez-Koop-İş Genel Sekreteri Hakan Bozkurt’ da hazır bulundular.