Güvenlik-İş Sendikasından Sendikamıza Hayırlı Olsun Ziyareti

Güvenlik-İş Sendikasından Sendikamıza Hayırlı Olsun Ziyareti

Güvenlik İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sendikamızı ziyaret ederek, Genel Başkanımız Hakan Toy’a ve Yönetim Kurulumuza hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonuna üye Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası (Güvenlik-İş)  Genel Başkanı Ömer Çağırıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, sendikamızı ziyaret ederek 20. Olağan Genel Kurulumuzda Genel Başkanlığa seçilen Hakan Toy’a ve Yönetim Kurulu Üyelerimize hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Genel Başkanımız Hakan Toy, Güvenlik İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Sağlık-İş ve Güvenlik İş olarak Türk-İş’in çatısı altında el ele vererek işçilerin özlük, sosyal ve ekonomik haklarının savunucusu olacaklarını söyledi.

Güvenlik İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırı ise gerçekleşen 20. Olağan Genel Kurulun Türk-İş ve Sağlık-İş Sendikası camiasına hayırlı olması temennisinde bulunarak, Genel Başkanımız Hakan Toy’u ve yönetim kurulumuzu tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Çağırıcı, “Sağlık Bakanlığı bünyesinde ve Sağlık İş kolunun bulunduğu her alanda işçilerimizi layıkıyla temsil eden Sağlık İş Sendikamızın daha güçlü ve güzel yarınlara üyeleri ile birlikte ulaşacağından bu güzel kadronun şüphemiz yoktur” dedi.

Ziyarette Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Çavuş, Süleyman Turgut ve Adem Sarıçoban hazır bulundular.

Fotoğraflar