Genel Maden-İş Sendikasından Sendikamıza Hayırlı Olsun Ziyareti

Genel Maden-İş Sendikasından Sendikamıza Hayırlı Olsun Ziyareti

Genel Maden-İş Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sendikamızı ziyaret ederek, Genel Başkanımız Hakan Toy’a ve Yönetim Kurulumuza hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu’ na üye Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil ve Yönetim Kurulu Üyeleri, sendikamızı ziyaret ederek 20. Olağan Genel Kurulumuzda Genel Başkanlığa seçilen Hakan Toy’a ve Yönetim Kurulu Üyelerimize hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Maden İş Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Sağlık-İş ve Genel Maden İş olarak Türk-İş’in çatısı altında el ele vererek işçilerin özlük, sosyal ve ekonomik haklarının savunucusu olacaklarını söyledi.

Genel Maden-İş Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil, ise sendikacılığın gönül ve sevgi işi olduğunu belirterek, Genel Başkanın ve yönetiminin özverili ve zorluklarla dolu bir yola çıktıklarını kaydederek başarılar diledi.

Ziyarette Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Süleyman Turgut ve Adem Sarıçoban hazır bulundular.

Fotoğraflar