Başkanlarımız, Trabzon Kanuni E.A.H. Başhekimi Prof. Dr. Türedi’ yi Ziyaret Ettiler

Başkanlarımız, Trabzon Kanuni E.A.H. Başhekimi Prof. Dr. Türedi’ yi Ziyaret Ettiler

Genel Başkanımız Hakan Toy ve beraberindeki heyet Trabzon Şubemizin düzenlediği iş yeri ziyaretleri kapsamında Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi’ yi makamında ziyaret ettiler.

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Çavuş, Süleyman Turgut ve Sendikamızın Hukuk Müşaviri Kadir Atıcı, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi’ yi makamında ziyaret ederek, çalışanların sıkıntıları ve talepleri hakkında istişarelerde bulundular.

Sendikamız hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Hakan Toy, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası’nın 1961 yılında kurulduğunu hatırlatarak, Kurucu ve Onursal Genel Başkanı Mustafa Başoğlu’nun açmış olduğu yoldan, işçinin alın teri odaklı mücadelelerine devam ettiklerini söyledi. Toy, sendikal çalışmalarının işçi odaklı olduğuna dikkat çekerek, işçi hakları söz konusu olduğunda bütün bedenleriyle sorumluluk altına girdiklerini dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi, ise Genel Başkanımız Hakan Toy’a ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda Genel Başkanımız Hakan Toy, Prof. Dr. Süleyman Türedi’ ye Türk Bayraklı bir plaket taktim etti.

Ziyarette  Hastanenin İdari ve Mali İşler Müdürü Sebahattin Okurer ve Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Halit Kahveci de hazır bulundular.