Başkanlarımız KTÜ Farabi Hastanesi Çalışanlarıyla Biraraya Geldiler

Başkanlarımız KTÜ Farabi Hastanesi Çalışanlarıyla Biraraya Geldiler

Genel Başkanımız Hakan Toy ve beraberindeki heyet Trabzon Şubemizin düzenlediği iş kolumuzdaki kurum çalışanlarının ziyaretleri programı kapsamında Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi’ndeki üyelerimizle biraraya geldiler.

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Çavuş, Süleyman Turgut, Sendikamızın Hukuk Müşaviri Kadir Atıcı, Trabzon Şubemizin Şube Sekreteri Asiye Durmuş ve Trabzon Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, KTÜ Farabi Hastanesi’ nde iş kolumuzda çalışan işçi kardeşlerimizi ziyaret ederek çalışma hayatına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlediler.

Toplantıda Genel Başkanımız ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizin yanı sıra Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı, çalışma hayatıyla ilgili bilgi verdiler.

Sendikalı olmanın çalışan için bir can simidi olduğuna dikkat çeken Başkanlarımız, birlikten güç doğacağını, bu gücünde çalışanların haklarını koruyacağını vurgulayarak, Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolu' ndaki çalışanları sendikamızın çatısı altında örgütlü olmaya davet ettiler.

Fotoğraflar