Genel Başkanımız, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof Dr. Tekin’ i Ziyaret Etti

Genel Başkanımız, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof Dr. Tekin’ i Ziyaret Etti

Genel Başkanımız Hakan Toy, Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Tekin’i makamında ziyaret ederek, çalışma hayatıyla ilgili konularda istişarelerde bulundu.

Genel Başkanımız Hakan Toy, Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Tekin’i makamında ziyaret etti. Genel Başkanımız Toy, İş kolumuzda bulunan sağlık çalışanlarının sıkıntılarını ve taleplerini Genel Müdür Tekin’e iletti. Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak genelde her daim ülkenin ve milletin menfaatlerinden yana olduklarını vurgulayan Genel Başkanımız Hakan Toy, özelde ise 17 Nolu Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolunda çalışanların sosyal, ekonomik ve özlük hakları için mücadele verdiklerini belirtti. Sağlık-İş olarak sözde değil özde sendikacılık yaptıklarının altını çizen Genel Başkanımız Hakan Toy, Mustafa Başoğlu ve dava arkadaşlarından aldıkları bayrağı layıkıyla taşımaya devam edeceklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Tekin ise Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası’ nın Türkiye için büyük bir değer olduğunu vurgulayarak, Genel Başkanımız Hakan Toy’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda Genel Başkanımız Hakan Toy, günün anısına Genel Müdür Prof. Dr. Ahmet Tekin’e Türk Bayraklı bir plaket taktim etti.