Başkanlarımız, BBP Genel Başkanı Detici’ yi Ziyaret Etiler

Başkanlarımız, BBP Genel Başkanı Detici’ yi Ziyaret Etiler

Genel Başkanımız Hakan Toy ve Genel Başkan Yardımcımız Osman Çavuş, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’ yi ziyaret ettiler.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ yi makamında ziyaret eden Başkanlarımız, Destici ile iş kolumuzdaki çalışanların sıkıntılarını ve ülke gündemine ilişkin konularda istişare ettiler.  Başkanlarımız, iş kolumuzdaki çalışanların sıkıntılarını ve taleplerinin olduğu bir raporu BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ ye taktim ettiler. 

Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Hakan Toy, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak işçinin emeğinden ve alın terinden yana olduklarını belirtti. Genelde ülke menfaatlerinin yanında olduklarını vurgulayan Toy, genelde ise işçinin yanında olduklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, ise “Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası'nın köklü bir geçmişe sahiptir. Sağlık İş Sendikası, temsil ettiği işçilerin haklarının en iyi savunucusudur. Mustafa Başoğlu’nun kurup uzun yıllar yönettiği Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası, Türk demokrasisine, milli iradeye sahip çıkma, devletin bekası ve ülkenin bütünlüğü, milletin istiklali ve istikbali noktasında büyük bir çaba göstermiştir. Özellikle 28 Şubat döneminde Mustafa Başoğlu tek başına bir mücadele yürütmüştür” diye konuştu.

İşçi kesiminin problemlerinin bulunduğunu, bunların ortadan kaldırılması noktasında güç birliği yapılarak, birlikte mücadele edeceklerini vurgulayan Destici, "Asgari ücret açıklandı ve işçi sendikalarımızın da bir nevi hükümetle, tarafların uyum içerisinde ve görüş birliği içinde açıkladıkları bir rakam oldu." şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Genel Başkanımız Hakan Toy ve Genel Başkan Yardımcımız Osman Çavuş, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ ye bir vazo hediye ettiler.

Fotoğraflar