Genel Başkanımız Sağlık Kuruluşlarında İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresine Katıldı

Genel Başkanımız Sağlık Kuruluşlarında İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresine Katıldı

Genel Başkanımız Hakan Toy, Sağlık Akademisyenleri Derneğinin düzenlediği 1. Uluslararası Sağlık Kuruluşlarında İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresine katıldı.

Sağlık Akademisyenleri Derneği’ nin Antalya’ da düzenlediği Kongreye Sendikamız ve Genel Başkanımız, Türkiye de Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolunda tek sendika olarak davet edildi.

Cumhurbaşkanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı temsilcilerinin yanı sıra yurt içinden ve yurt dışından alanında uzman yaklaşık 100 İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanın katıldığı programda Genel Başkanımız Sayın Hakan Toy, sendikamızın çalışmalarının yanı sıra İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda da sendikamızın yürüttüğü projeler hakkında bilgi verdi.

Genel Başkanımız Sayın Hakan Toy iş sağlığı güvenli konusunda en riskli alanda bulunan Sağlık çalışanlarının, iş şartları, yaşadıkları sıkıntılar, İş kazaları, çalışanların ölümcül hastalıklara yakalanmaları ve her geçen gün artan sağlıkta şiddet konusundaki sendikamızın yaklaşımı ve çalışmalarını anlattı.

Fotoğraflar