Genel Başkan Yardımcımız Sarıçoban Aydın İl Sağlık Müdürü Açıköz’ ü Ziyaret Etti

Genel Başkan Yardımcımız Sarıçoban Aydın İl Sağlık Müdürü Açıköz’ ü Ziyaret Etti

Genel Başkan Yardımcımız Adem Sarıçoban, Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz’ü makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Teşkilat ziyaretleri kapsamında Aydın’a giden Genel Başkan Yardımcımız Adem Sarıçoban, iş kolumuzda ki çalışanlarla bir araya gelerek sendikal bilgilendirmelerde bulundu. İşçi kardeşlerimizin sıkıntı ve taleplerini dinleyen Genel Başkan Yardımcımız Sarıçoban, sıkıntıların giderilmesi için atılması gereken tüm adımları atacaklarını söyledi.

Genel Başkan Yardımcımız Adem Sarıçoban, Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz’ üde makamında ziyaret ederek, çalışanların sıkıntı ve taleplerini kendisine iletti.

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak her zaman işçinin alın terinden yana olduklarını belirten Sarıçoban, sendikanın işçiyle yönetim arasında ki diyalog kanalı olduğunu hatırlatarak, Türkiye Sağlık İş olarak işçiyle idarenin en uyumlu şekilde çalışması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz, ise Türkiye Sağlık İşçileri Sendikasını yakından takip ettiğini belirterek, ülkeden, milletten ve işçiden yana olan sendikayla istişare etmekten her zaman mutlu olacağını ifade etti.

Ziyarette İzmir Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Aydın İşyeri temsilcilerimizde hazır bulundular.

Ziyaretin sonunda Genel Başkan Yardımcımız Adem Sarıçoban, Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz’e sendikamızı anımsatacak 15 Temmuz saati hediye etti.