Başkanlarımız CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’i Ziyaret Ettiler

Başkanlarımız CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’i Ziyaret Ettiler

Genel Başkan Yardımcılarımız Süleyman Turgut ve Adem Sarıçoban, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’i ziyaret ettiler.

Genel Başkan Yardımcılarımız Süleyman Turgut ve Adem Sarıçoban, Cumhuriyet Halk Partisi Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’i makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular.

Sendikamız hakkında bilgi veren Başkanlarımız, insan odaklı ve emek odaklı sendikacılık yaptığımızı vurgulayarak, alın terinin ve ekmeğin kutsiyetinin altını çizdiler. Başkanlarımız, 59 yıldır Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak işçiyle el ele vererek ekmeği büyütmenin mücadelesini verdiklerini söylediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, ise Türkiye’nin köklü sendikalarından birinin Yönetim Kurulu Üyelerini ağırlamaktan duyduğu mutluluğu belirterek, CHP olarak sendikalara ve emeğe büyük değer verdiklerini ve işçinin hakkını alması için çalıştıklarını söyledi.

Ziyaretin sonunda Genel Başkan Yardımcılarımız Süleyman Turgut ve Adem Sarıçoban, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’e Türk Bayrağı hediye ettiler.