Başkanlarımız, Türk-İş’ e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

Başkanlarımız, Türk-İş’ e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

Genel Başkanımız Hakan Toy ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Türk -İş’ in 23. Olağan Genel Kurulu’ nda yeniden göreve gelen Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Süleyman Turgut ve Adem Sarıçoban, 5 - 7 Aralık da gerçekleşen 23.Olağan Genel Kurul’ da yeniden Türk – İş Genel Başkanlığına seçilen Ergün Atalay’ ı ve Türk-İş Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Eyüp Alemdar’ı makamlarında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Türkiye Sağlık – İş’ in Türk-İş camiası içerisinde yerinin ayrı olduğuna vurgu yaparak, bundan sonra ki süreçte Sağlık ve Sosyal Hizmetler İşkolundaki çalışanlar için büyük mücadeleler vereceklerini söyledi.

Genel Başkanımız Hakan Toy, ise Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak bu güne kadar Türk – İş’ in çatısı altında iş kolundaki çalışanlar için büyük hizmetlerde bulunduklarını hatırlatan Genel Başkanımız Hakan Toy, bundan sonrada Türk-İş’ in öncülüğünde işçilerin sosyal, ekonomik ve özlük haklarının geliştirilmesi için mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi. Hakan Toy, geçtiğimiz dönemlerde Türk-İş Yönetim Kurulunun, sendikalara kılavuz kaptanlık yaptığını anımsatarak, önümüzdeki dönemde de aynı gayretin devam edeceğine inancının tam olduğunu belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Türk-İş Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Eyüp Alemdar’da bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Genel Başkanımız Hakan Toy’a ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Fotoğraflar