Başkanlarımız, Harran Üniversitesi Başhekimi Güzelçiçek’ i Ziyaret Ettiler

Başkanlarımız, Harran Üniversitesi Başhekimi Güzelçiçek’ i Ziyaret Ettiler

Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Çavuş, Adem Sarıçoban ve Şanlıurfa Şube Başkanımız Ramazan Güneş, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek’i ve Başhekim Yardımcısı. Yrd. Doç. Dr. Dursun Çadırcı’ y

Adem Sarıçoban ve Şanlıurfa Şube Başkanımız Ramazan Güneş, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek’i ve Başhekim Yardımcısı. Yrd. Doç. Dr. Dursun Çadırcı’ yı makamlarında ziyaret ederek, çalışanların sıkıntıları ve talepleri hakkında istişarelerde bulundular.

Sendikamız hakkında bilgi veren Başkanlarımız, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası’nın 1961 yılında kurulduğunu hatırlatarak, Kurucu ve Onursal Genel Başkanı Mustafa Başoğlu’ nun açmış olduğu yoldan, işçinin alın teri odaklı mücadelelerine devam ettiklerini söyledi. Çavuş ve Sarıçoban, sendikal çalışmalarının işçi odaklı olduğuna dikkat çekerek, işçi hakları söz konusu olduğunda bütün bedenleriyle sorumluluk altına girdiklerini dile getirdiler.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek ve Başhekim Yardımcısı. Yrd. Doç. Dr. Dursun Çadırcı, Başkanlarımıza ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyaretin sonunda Başkanlarımız günün anısına Dr. Ahmet Güzelçiçek’e ve Yrd. Doç. Dr. Dursun Çadırcı’ ya Türk Bayraklı bir plaket taktim ettiler.

Ziyarette  Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi işyeri temsilcilerimiz ve üyelerimizde hazır bulundular.

 

Fotoğraflar