Başkanlarımız Harran Üniversitesinde Çeşitli Temaslarda Bulundular

Başkanlarımız Harran Üniversitesinde Çeşitli Temaslarda Bulundular

İş Kolumuzdaki çalışanların sıkıntılarını ve taleplerini yerinde incelemek için il ili gezen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz, son olarak Şanlıurfa’ya giderek Harran Üniversitesinde çeşitli ziyaretlerde bulundular.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolunda Çalışanların sıkıntılarını, çalışma hayatında karşılaştıkları zorlukları ve çözüm bekleyen konuları yerinde tespit ederek yetkili makamlara ulaştırmak için ülke genelinde seferberlik başlatan Genel Merkez yöneticilerimiz, ekipler halinde teşkilatlarımızı ve üyelerimizi ziyaret ediyorlar.

Bu ziyaretler kapsamında Şanlıurfa’ya giden Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Çavuş ve Adem Sarıçoban, ilk olarak Şanlıurfa Şube Başkanımız Ramazan Güneş’i ziyaret ederek, sendikal çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Daha sonra Genel Başkan Yardımcılarımız Çavuş ve Sarıçoban, Şanlıurfa Şube Başkanımız Ramazan Güneş ile birlikte Harran Üniversitesini ziyaret ederek burada Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek’ i ve Başhekim Yardımcısı. Yrd. Doç. Dr. Dursun Çadırcı’ yı Harran Üniversitesi Genel Sekreteri Abdulhalim Dündar’ı, Başmüdürü Müslüm Cesur’ u ve Döner Sermaye İşletme Müdürü Veysi Erişen’ i Türk - İş Şanlıurfa İl Temsilcisi Erol Düzme’ yi makamlarında ziyaret ettiler.

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde görev yapan üyelerimizle bir araya gelen Başkanlarımız, Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi verdiler. 696 Sayılı KHK ile kadroya geçenlerin, yaşadıkları sıkıntıları ve taleplerini dinleyen Başkanlarımız, bütün sıkıntıların giderilmesi için ele ele vererek mücadele edip bütün sosyal, ekonomik ve özlük haklarının genişletilmesi için çalışacaklarını söylediler.

Fotoğraflar