Genel Başkanımız Hakan Toy, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Vedat Bilgin’i Ziyaret Etti

Genel Başkanımız Hakan Toy, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Vedat Bilgin’i Ziyaret Etti

Genel Başkanımız Hakan Toy ve Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Vedat Bilgin’i ziyaret ettiler.

Genel Başkanımız Hakan Toy ve Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Vedat Bilgin’i Çankaya Köşkü’ndeki makamında ziyaret ederek, iş kolumuzdaki çalışanların sıkıntılarını ve taleplerini ilettiler.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu belirten Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Vedat Bilgin, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikasının, ülkenin temel dinamitlerinden biri olduğunu ve milletin değerlerinin, işçinin sosyal, ekonomik, özlük haklarının savunulması konusunda büyük emeğinin olduğunu vurgulayarak, işçi kesimi için Mustafa Başoğlu ile başlayan mücadelenin Genel Başkan Hakan Toy ile güçlenerek devam ettiğini söyledi.

Prof. Dr. Bilgin’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Genel Başkanımız Hakan Toy, Vedat Bilgin’in taşeron çalışanların kamuda kadroya geçirilmesi fikrinin mimarlarından biri olduğunu vurguladı.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolu çalışanlarının sıkıntılarını Başdanışman Bilgin’e sıralayan Genel Başkanımız Hakan Toy, çalışanların sıkıntılarını rapor halinde Vedat Bilgin’e sundu.

GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY’ UN, CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI PROF. DR. VEDAT BİLGİN’E SUNDUĞU RAPOR:

 

Fotoğraflar