Genel Sekreterimiz Alıç, Haber Global Televizyonu Ankara Temsilcisi Atav’ a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulunda

Genel Sekreterimiz Alıç, Haber Global Televizyonu Ankara Temsilcisi Atav’ a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulunda

Genel Sekreterimiz Doğan Alıç ve Basın Müşavirimiz Murat Aydın, Haber Global Televizyonu Ankara Temsilciliğine atanan Tuba Atav’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Genel Sekreterimiz Doğan Alıç,  Haber Global Televizyonu Ankara Temsilcisi Tuba Atav’ ı Ankara Temsilcilik Binasında ziyaret ederek, iş kolumuzda ki işçilerin yaşadıkları sıkıntılar başta olmak üzere ülkemizin gündemine yönelik bir çok konuda fikir alışverişinde bulundular. 

Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolunda çalışan İşçilerin yaşadığı sıkıntıları anlatan Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, “Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak, her daim işçinin emeğinin ve alın terinin yanındayız. İşçilerimizin özlük, sosyal ve ekonomik haklarının iyileştirilmesi için gece gündüz çalışıyor. Yalansız dolansız işçimizin emeğinin yanında duruyoruz.” dedi.

Alıç, “Türkiye’de ne yazık ki sendikacılık biraz yanlış yorumlanıyor. Emeğin karşılığı başka bir emekçinin dükkânını, çerçevesini ve sokakları yağmalayarak, yakıp yıkarak alınır sanılıyor. Biz o tür sendikacılığa karşıyız. Biz işçimizin haklarını hukukun bize çizmiş olduğu yollar doğrultusunda sonuna kadar savunuruz. Bunun çok iyi ayırt edilmesi gerektiğini düşünüyorum. 60 yıla yaklaşan sendikal tarihimizde ilk taşeron çalışanlarının haklarını savunan ve onların kadroya alınmasını söyleyen sendika olduğumuz gibi her daim milletten ve devletten yana olmayı da sürdüreceğiz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu belirten Global Televizyonu Ankara Temsilciliğine atanan Tuba Atav, ise Türkiye Sağlık İşçileri Sendikasını geçmişten günümüze kadar milli ve manevi duruşundan dolayı tebrik ederek, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç nezdinde sendikamıza başarılar diledi.