Genel Başkanımız Hakan Toy, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş’i Ziyaret Etti

Genel Başkanımız Hakan Toy, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş’i Ziyaret Etti

Genel Başkanımız Hakan Toy ve Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş’ i makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Sendikamız hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Toy, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak maziden aldıkları bilgi ve birikimle işçinin alın terinden ve emeğinden yana mücadele ettiklerini belirtti. İşverenle ele ele vererek işçinin haklarının artırılacağına inandıklarını vurgulayan Genel Başkanımız Hakan Toy, “Mustafa Başoğlu’nun ve Hasan Öztürk’ün çizmiş oldukları hak mücadelesinden sapmadan birlik, beraberlik ve doğru iletişimle işçilerimizin emeklerinin karşılığını bulması için kırmadan, yakıp yıkmadan milli ve manevi değerlerimiz üzerinden sendikacılık yapıyoruz.” diye konuştu. 

Ankara Üniversitesinin, Cumhuriyetin ilk üniversitesi ve ülkenin en iyi bilim yuvalarından biri olduğunu vurgulayan Genel Başkanımız Toy, “Üniversitemizin bu itibarı kazanmasında Sayın Rektörümüzün büyük katkıları var. Emekleri için kendisine sendikam ve şahsım adına teşekkür ederim. Üniversitemizde bulunan çalışanların sıkıntılarını ve taleplerini kendisine aktardık. Sağolsun bizleri olumlu bir şekilde dinledi. Gerekenleri bundan sonra el ele vererek yapacağımızı belirtti. Nezaketinden ve misafirperverliğinden dolayı Sayın Rektörüme teşekkür eder; çalışmalarında başarılar dilerim. 

Nazik ziyaretlerinden dolayı Genel Başkanımız Hakan Toy’a ve Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı’ya teşekkür eden Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikasının çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, Sağlık-İş’ in her zaman milletten, milli ve manevi değerlerden yana tavır takınmasının takdire şayan olduğunu ifade etti. İbiş, işçinin ve emekçinin yanında olan Sağlık-İş Yönetim Kurulunu ve Genel Başkanımız Sayın Hakan Toy’a çalışmalarından ötürü tebrik ederek, başarılar diledi.

Fotoğraflar