Başkanlarımız, Kocaeli Üniversitesi Çalışanlarıyla Bir Araya Geldiler

Başkanlarımız, Kocaeli Üniversitesi Çalışanlarıyla Bir Araya Geldiler

Genel Başkan Yardımcılarımız Süleyman Turgut, Adem Sarıçoban ve Kocaeli Şube Başkanımız Ahmet Bulgurcu, Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’nde görev yapan çalışanlarla biraraya geldiler.

Teşkilat ziyaretleri kapsamında Kocaeli’ne giden Başkanlarımız, Kocaeli Üniversitesi Hastanesi çalışanlarıyla bir araya gelerek, 696 Sayılı KHK ile 4/ D kadrosuna geçenlerin karşılaştıkları sorunların çözümü konusunda, yüzdelik dilimlerin geriye dönük ödenmesi, hükümetin gündeme getirdiği tamamlayıcı emeklilik sistemiyle ilgili bilgiler verdiler.

Çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinleyen Başkanlarımız,  bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolu çalışanlarının yanlarında olacaklarını, sorunlarını çözeceklerini söylediler.

Toplantının ardından Başkanlarımız ve hastane çalışanları aile fotoğrafı çektirdiler.

Toplantının ardından Genel Başkan Yardımcılarımız Süleyman Turgut, Adem Sarıçoban, Kocaeli Şube Başkanımız Ahmet Bulgurcu ve beraberindeki heyet üyeleri Hastane Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. M. Görkem Aksu’ yu makamında ziyaret ederek, istişarelerde bulundular.

Fotoğraflar