Genel Başkan Yardımcılarımız Turgut ve Sarıçoban, Balıkesir Üniversitesi Hastanesi Çalışanlarının Sorunlarını Dinlediler

Genel Başkan Yardımcılarımız Turgut ve Sarıçoban, Balıkesir Üniversitesi Hastanesi Çalışanlarının Sorunlarını Dinlediler

Genel Başkan Yardımcılarımız Süleyman Turgut, Adem Sarıçoban ve Balıkesir İl Başkanımız Yeliz Tanrıkulu, Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi çalışanlarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinleyip istişarelerde bulundular.

Üyelerimizin sorunlarını ve sıkıntılarını yerinde tespit etmek için il il gezen Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerimiz son olarak, Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi çalışanlarını ziyaret ettiler. Çalışanların sıkıntı ve üniversite yönetim kurulundan beklentilerini dinleyen Genel Başkan Yardımcılarımız Süleyman Turgut, Adem Sarıçoban, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak her zaman işçinin alın terinin ve emeğinin yanında olacaklarını vurguladılar.

Hükümetin gündeme getirdiği kıdem tazminatında yapılmak istenenleri anlatan Başkanlarımız, İŞ-KUR üzerinden işe başlayanların genel sıkıntıları çözümü, 696 Sayılı KHK ile 4/ D kadrosuna geçenlerin karşılaştıkları sorunların çözümü, 19 aydır imzalanmayan Toplu İş Sözleşmesiyle ilgili bilgiler verdiler.

Çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinleyen Başkanlarımız,  bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolu çalışanlarının yanlarında olacaklarını, sorunlarını çözeceklerini söylediler.

Toplantının ardından Genel Başkan Yardımcılarımız Süleyman Turgut, Adem Sarıçoban, Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başmüdürü Halil Doğan’ı makamında ziyaret ederek, işçilerin sıkıntılarını ve taleplerini ilettiler, Doğan ile istişarelerde bulunan Başkanlarımız, sıkıntıların giderilmesi için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını söylediler.

Fotoğraflar