Başkanlarımız, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’u Ziyaret Ettiler

Başkanlarımız, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’u Ziyaret Ettiler

Genel Başkan Yardımcılarımız Süleyman Turgut ve Adem Sarıçoban, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’ u makamında ziyaret ettiler.

Genel Başkan Yardımcılarımız Süleyman Turgut ve Adem Sarıçoban, teşkilat ziyaretleri kapsamında gittikleri Balıkesir’ de ilk alarak İl Başkanımız Yeliz Tanrıkulu’nu ziyaret ederek, sendikamızın Balıkesir’ deki çalışmaları hakkında bilgi aldılar. İl Başkanımız Tanrıkulu ile istişare eden Başkanlarımız daha sonra Balıkesir Üniversitesindeki iş kolumuzdaki çalışanlarla biraraya gelerek sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’ u makamında ziyaret eden Başkanlarımız, iş kolumuzda ki çalışanların sıkıntı ve taleplerini Rektör Prof. Dr. İlter Kuş ile görüşerek, istişarelerde bulundular.

Sendikamız hakkında bilgi veren Başkanlarımız, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası’nın 1961 yılında kurulduğunu hatırlatarak, 59 yıldır işçi odaklı sendikal çalışmalar yürüttüklerinin altını çizdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, ise Başkanlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda Genel Başkan Yardımcılarımız Süleyman Turgut, Adem Sarıçoban ve İl Başkanımız Yeliz Tanrıkulu, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’a sendikamızı adına hediye taktim ettiler.