Başkanlarımız, HABERTÜRK Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir’i Ziyaret Ettiler

Başkanlarımız, HABERTÜRK Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir’i Ziyaret Ettiler

Genel Başkanımız Hakan Toy ve Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, HABERTÜRK Televizyonu Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir’i ziyaret ettiler.

Başkanlarımız, HABERTÜRK Televizyonu Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir’i ziyaret ederek, iş kolumuzda ki işçilerin yaşadıkları sıkıntılar başta olmak üzere ülkemizin gündemine yönelik bir çok konuda fikir alışverişinde bulundular. 

Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolunda çalışan İşçilerin yaşadığı sıkıntıları anlatan Genel Başkanımız Hakan Toy, “Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak, her daim işçinin emeğinin ve alın terinin yanındayız. İşçilerimizin özlük, sosyal ve ekonomik haklarının iyileştirilmesi için gece gündüz çalışıyor. Yalansız dolansız işçimizin emeğinin yanında duruyoruz.” dedi.

Hakan Toy, “Türkiye’de ne yazık ki sendikacılık biraz yanlış yorumlanıyor. Emeğin karşılığı başka bir emekçinin dükkânını, çerçevesini ve sokakları yağmalayarak, yakıp yıkarak alınır sanılıyor. Biz o tür sendikacılığa karşıyız. Biz işçimizin haklarını hukukun bize çizmiş olduğu yollar doğrultusunda sonuna kadar savunuruz. Bunun çok iyi ayırt edilmesi gerektiğini düşünüyorum. 60 yıla yaklaşan sendikal tarihimizde ilk taşeron çalışanlarının haklarını savunan ve onların kadroya alınmasını söyleyen sendika olduğumuz gibi her daim milletten ve devletten yana olmayı da sürdüreceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu belirten HABERTÜRK Televizyonu Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, ise Türkiye Sağlık İşçileri Sendikasını geçmişten günümüze kadar milli ve manevi duruşundan dolayı tebrik ederek, Genel Başkanımız Hakan Toy nezdinde sendikamıza başarılar diledi.

Ziyarette, Basın Müşavirimiz Murat Aydın da yer aldı. 

Ziyaretin sonunda Genel Başkanımız Hakan Toy, HABERTÜRK Televizyonu Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir’e milletimizin ortak değeri ve bağımsızlığımızın temsili olan bayrak hediye etti.

Fotoğraflar