SENDİKAMIZ VE YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİMİZ BAŞLADI

SENDİKAMIZ VE YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİMİZ BAŞLADI

Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi çalışanlarının büyük çoğunluğunun teveccühü ile yetkiyi alan Sendikamız, çalışanlar adına Üniversite Rektörlüğüyle İşletme Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerini başlattı.

Genel Sekreterimiz Doğan Alıç ve Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı, Yozgat’ a giderek İşletme Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin ilk oturumuna katıldılar.

Genel Sekreterimiz Doğan Alıç ve Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı, ilk olarak Yozgat İl Başkanımız Kazım Erdoğan’ ı ziyaret ettiler. İl Başkanımız Erdoğan’ dan, sendikamız adına Yozgat genelinde yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alan Başkanlarımız, daha sonra İş kolumuzdaki çalışanlarla bir araya gelerek, fikir alış verişinde bulundular.

Ziyaretin ardından Genel Sekreterimiz Doğan Alıç ve beraberindeki heyet,  Rektörlük temsilcileriyle birlikte İşletme Toplu İş Sözleşmesinin ilk oturumunu gerçekleştirdiler.

Görüşmeyle ilgili bilgi veren Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, İşletme Toplu İş Sözleşme görüşmelerinin 19.10.2020 tarihi itibariyle başladığının altını çizerek, “Rektörlük ve Hastane Yönetimin işçilerimiz adına göstermiş oldukları iyi niyetlerinden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.