SENDİKAMIZ VE ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ARASINDA Kİ TOPLU İŞ SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİNİN 2. OTURUMU GERÇEKLEŞTİ

SENDİKAMIZ VE ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ARASINDA Kİ TOPLU İŞ SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİNİN 2. OTURUMU GERÇEKLEŞTİ

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi çalışanları adına yürüttüğümüz İşletme Toplu İş Sözleşmesinin 2. oturumu 22 Ekim Perşembe günü gerçekleşti.

Toplantıya Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Süleyman Turgut, Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı ve Çanakkale İl Başkanımız Seçkin Yörük’ ün yanı sıra Rektörlük temsilcileri katıldılar.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi çalışanlarının taleplerinin ele alındığı 2. oturumda Sendikamızın heyetiyle, Rektörlük heyeti, işçilerin talepleri üzerinde karşılıklı fikir beyanlarında bulundular.

Müzakerelerin devam ettiği toplantının 3. oturumu 11 Kasım Çarşamba günü gerçekleşecek.

BAŞHEKİM KARAAYVAZ’ A ZİYARET

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Süleyman Turgut, Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı ve Çanakkale İl Başkanımız Seçkin Yörük, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Muammer Karaayvaz’ ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette sendikamızın faaliyetleri hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Hakan Toy, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi çalışanlarının sıkıntılarını Karaayvaz’ a aktararak, çözümleri konusunda sendika olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başhekim Prof.Dr. Muammer Karaayvaz, ise sendika ve hastane yönetimi olarak işçilerin sorunlarını el ele vererek çözeceklere inandığını dile getirdi. Karaayvaz, ziyaretlerinden dolayı Genel Başkanımız Hakan Toy’ a ve beraberindeki heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Fotoğraflar