SENDİKAMIZ VE KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİMİZ BAŞLADI

SENDİKAMIZ VE KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİMİZ BAŞLADI

Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi çalışanlarının büyük çoğunluğunun teveccühü ile yetkiyi alan Sendikamız, çalışanlar adına Üniversite Rektörlüğüyle İşletme Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerini başlattı.

İşletme Toplu İş Sözleşme görüşmelerine Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcımız Osman Çavuş ve Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı ve Trabzon Şube Başkan Yardımcımız İzzet Şakir Eyüpoğlu katıldılar.

Toy: Toplu İş Sözleşme taleplerimiz, İşçilerin Önerileri Doğrultusunda Hazırlandı

Genel Başkanımız ve beraberindeki heyet, Üniversitede yaptıkları ziyaretlerinin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi yetkilileriyle bir araya gelerek İşletme Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerini başlattılar.

Görüşmeyle ilgili bilgi veren Genel Başkanımız Hakan Toy, İşletme Toplu İş Sözleşmesinin bütün işçiler için hayırlı olması temennisinde bulunarak şunları söyledi:

“Sözleşme taleplerimizi çalışanlarının önerileri ve sendikamızın 60 yıllık deneyimleri üzerine oluşturduk. Çalışanlarımızın sıkıntılarını biliyoruz. Onların alınlarının terlerinin karşılığını alıncaya kadar masada mücadele edeceğiz. Emeği geçenlere şahsım ve sendikam adına teşekkür ederim.”

 

Fotoğraflar