BAŞKANLARIMIZ, HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖR YARDIMCISI PROF. DR. GÜLLÜOĞLU’ NU ZİYARET ETTİLER

BAŞKANLARIMIZ, HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖR YARDIMCISI PROF. DR. GÜLLÜOĞLU’ NU ZİYARET ETTİLER

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcımız Osman Çavuş, Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı ve Şanlıurfa Şube Başkanımız Ramazan Güneş, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu’ nu makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Sendikamız hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Hakan Toy, Prof. Dr. Güllüoğlu’ na hastanede bulunan işçilerimizin sıkıntı ve taleplerini iletti. Sorunların çözümü, taleplerin karşılanması adına sendika olarak üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını belirten Hakan Toy, Güllüoğlu’ na misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, ise çalışanlarının huzuru için yapılması gereken her konuda iş birliği yapmaya hazır olduğunu söyledi. Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası’nın köklü bir sendika olduğunu hatırlatan Güllüoğlu, Genel Başkan Hakan Toy’a ve Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.

Fotoğraflar