SENDİKAMIZ VE İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ARASINDA Kİ TOPLU İŞ SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİNİN 3. OTURUMU GERÇEKLEŞTİ

SENDİKAMIZ VE İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ARASINDA Kİ TOPLU İŞ SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİNİN 3. OTURUMU GERÇEKLEŞTİ

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları adına yürüttüğümüz İşletme Toplu İş Sözleşmesinin 3. oturumu 2 Aralık Salı günü gerçekleşti.

Üniversitenin hastanelerinde çalışan sağlık işçilerinin taleplerinin ele alındığı 3. oturuma Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcımız Osman Çavuş, Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı,  Malatya İl Başkanımız Kenan Karateke ve Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi İşyeri Temsimiz Halil Nüvit Bozbay’ ın yanı sıra Üniversite adına ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek ve Rektörlük temsilcileri katıldılar.

Toplantıda işçilerin talepleri üzerinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğunu belirten Genel Başkanımız Hakan Toy, “Üniversite heyetiyle işçilerimiz adına verimli bir sözleşme süreci yürütüyoruz. Biz işçinin temsilcisi olarak günümüz koşullarında işçilerin daha rahat bir hayat yaşamaları için her türlü haklarının artırılması için mücadele veriyoruz. Vermeye de devam edeceğiz. Üniversitemizin heyeti de sağ olsunlar taleplerimize anlayışla yaklaşıyorlar. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” diye konuştu.

Müzakerelerinin devam ettiği İşletme Toplu İş Sözleşmesinin 4. oturumu 18 Aralık Cuma günü gerçekleşecek.