BAŞKANLARIMIZ, OMÜ REKTÖRÜ PROF. DR. ÜNAL’ I ZİYARET ETTİLER

BAŞKANLARIMIZ, OMÜ REKTÖRÜ PROF. DR. ÜNAL’ I ZİYARET ETTİLER

Genel Başkanımız Hakan Toy, Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı ve Samsun Şube Başkanımız İrfan Kalyoncu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ ı makamında ziyaret ettiler.

Sendikamız hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Hakan Toy, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak maziden aldıkları bilgi ve birikimin gücüyle, işçinin alın teri ve emeği için mücadele ettiklerini belirtti. İşverenle ele ele vererek işçinin haklarının artırılacağına inandıklarını vurgulayan Genel Başkanımız Hakan Toy, “Mustafa Başoğlu’nun ve Hasan Öztürk’ün çizmiş oldukları hak mücadelesinden sapmadan birlik, beraberlik ve doğru iletişimle işçilerimizin emeklerinin karşılığını bulması için kırmadan, yakıp yıkmadan milli ve manevi değerler doğrultusunda sendikacılık yapıyoruz.” diye konuştu. 

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ nin ülkenin en iyi bilim yuvalarından biri olduğunu vurgulayan Genel Başkanımız Toy, “Üniversitemizin bu itibarı kazanmasında Sayın Rektörümüzün büyük katkıları var. Emekleri için kendisine sendikam ve şahsım adına teşekkür ederim. Üniversitemizde bulunan çalışanların sıkıntılarını ve taleplerini kendisine aktardık. Sağ olsun bizleri olumlu bir şekilde dinledi. Gerekenleri bundan sonra el ele vererek yapacağımızı belirtti. Nezaketinden ve misafirperverliğinden dolayı Sayın Rektörüme teşekkür eder; çalışmalarında başarılar dilerim. 

Ziyaretlerinden dolayı Genel Başkanımız Hakan Toy’a ve beraberindeki heyete teşekkür eden Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, ise Türkiye Sağlık İşçileri Sendikasının çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, Türkiye Sağlık-İş’ in her zaman milletten, milli ve manevi değerlerden yana tavır takınmasının takdire şayan olduğunu ifade etti. Prof. Dr. Ünal, işçinin ve emekçinin yanında olan Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Yönetim Kurulunu ve Genel Başkanı Hakan Toy’u çalışmalarından dolayı tebrik ederek, başarılar diledi.