BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ’NDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZ SENDİKAMIZI ZİYARET ETTİLER

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ’NDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZ SENDİKAMIZI ZİYARET ETTİLER

Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ nde çalışan üyelerimiz sendikamızı ziyaret ederek, Genel Başkanımız Hakan Toy ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle bir araya geldiler.

Üniversite Hastanesinin çeşitli birimlerinde görev yapan sendikamızın üyesi İşçiler, Genel Merkezimizi ziyaret ederek, Başkanlarımızdan, Üniversite ile yapılacak olan İşletme Toplu İş Sözleşmesi başta olmak üzere çalışma hayatıyla ilgili bilgi aldılar.

Sendikamızda gerçekleşen toplantıya Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Çavuş, Adem Sarıçoban, Süleyman Turgut ve Sendikamızın Hukuk Müşaviri Kadir Atıcı, katılarak üyelerimizin sorularını yanıtlayarak, bilgi verdiler.

Ziyaretçilerin çalışma hayatıyla ilgili sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen Genel Başkanımız Toy, Uludağ Üniversitesiyle Sendikamız arasında gerçekleşecek olan işletme toplu iş sözleşmesinin içeriği ve işçilere yansıyacak olan sosyal, özlük ve ekonomik haklar konusunda detaylı bilgi verdi.

Fotoğraflar