GENEL BAŞKANIMIZ VE BERABERİNDE Kİ HEYET ŞANLIURFA HALK SAĞLIĞI HİZMETLERİ BAŞKANI SOLMAZ’I ZİYARET ETTİLER

GENEL BAŞKANIMIZ VE BERABERİNDE Kİ HEYET ŞANLIURFA HALK SAĞLIĞI HİZMETLERİ BAŞKANI SOLMAZ’I ZİYARET ETTİLER

Genel Başkanımız Hakan Toy, Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı, Şanlıurfa Şube Başkanımız Ramazan Güneş, Şube Yönetim Kurulu üyelerimiz ve temsilcilerimizden oluşan bir heyet, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Abdullah Solmaz’ ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Genel Başkanımız Hakan Toy, İşçilerin sorunlarını ve sıkıntılarını Solmaz’a aktardı. Çözümleri konusunda Dr. Abdullah Solmaz ile istişarelerde bulunan Genel Başkanımız, sıkıntıların giderilmesi, sorunların çözülmesi için el ele vermeye hazır olduklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Abdullah Solmaz ise kurumların çalışanların omuzlarında yükseldiğine vurgu yaparak, işçilerin mutluluğu ve huzuru için Türkiye Sağlık İşçileri Sendikasıyla el ele vererek çalışacaklarını belirtti.

Ziyaretlerinden dolayı Genel Başkanımız Hakan Toy’a ve beraberindeki heyete teşekkür eden Solmaz, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası’ nın çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek Yönetim Kurulumuza çalışmalarında başarılar diledi.