SENDİKAMIZ İLE HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ARASINDA İŞÇİLERİMİZE YENİ HAKLAR KAZANDIRACAK TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİ İMZALADIK! HAYIRLI OLSUN

SENDİKAMIZ İLE HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ARASINDA İŞÇİLERİMİZE YENİ HAKLAR KAZANDIRACAK TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİ İMZALADIK! HAYIRLI OLSUN

Genel Başkanımız Hakan Toy ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizin büyük mücadeleleri sonucu Harran Üniversitesi Hastaneleri çalışanlarına yeni ekonomik, sosyal ve özlük haklar kazandıracak olan İşletme Toplu İş Sözleşmesini imzaladık. İşçilerimize, işverene ve sendikamıza hayırlı olsun.

Harran Üniversitesi’nde gerçekleşen toplantıya Sendikamız adına Genel Başkanımız Hakan Toy, Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı, Şanlıurfa Şube Başkanımız Ramazan Güneş, Şube adına Abdullah İlhan, Hatice Toprak, Ahmet Öksüz, Mahmut Deniz, İbrahim Halil Kaplan’ ın yanı sıra Üniversite adına ise Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Doğar, Zübeyir Zorlu, Orkan Baysal, Mehmet Fuat Atmanoğlu, Avni Eşiyok katıldılar.

İşçilerin alın terinin ve emeğinin karşılığını alabilmek için gece gündüz demeden mücadele edeceklerine vurgu yapan Genel Başkanımız Hakan Toy, “Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak Harran Üniversitesi Hastaneleri’ nde çalışan işçilerimiz adına sözleşme görüşmelerinde masaya oturduk. 11 Şubat Perşembe günü bugün iki tarafında mutabakatıyla bağıtladık. Üniversite heyetiyle karşılıklı müzakerelerimiz sonucunda işçilerimiz adına sosyal, ekonomik ve özlük haklarını genişletecek bir sözleşme imzaladık. Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak, işçilerimizin ekonomik yönden daha rahat yaşamaları için gece gündüz mücadele ediyoruz. 1961 yılından beri işçimiz için varız ve bu gün burada da işçimize çok iyi haklar aldığımız inancındayım. Sayın Rektörlüğümüze, Müzakere heyetine, bu sözleşme sürecine katkı sağlayan ekip arkadaşlarıma ve bize inanan tüm üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İşçilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Fotoğraflar