SENDİKAMIZ İLE KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ARASINDA İŞÇİLERİMİZE YENİ HAKLAR KAZANDIRACAK TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİ İMZALADIK! HAYIRLI OLSUN

SENDİKAMIZ İLE KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ARASINDA İŞÇİLERİMİZE YENİ HAKLAR KAZANDIRACAK TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİ İMZALADIK! HAYIRLI OLSUN

Genel Başkanımız Hakan Toy ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizin büyük mücadeleleri sonucu Kocaeli Üniversitesi Hastanesi çalışanlarına yeni ekonomik, sosyal ve özlük haklar kazandıracak olan İşletme Toplu İş Sözleşmesini imzaladık. İşçilerimize, işverene ve sendikamıza hayırlı olsun.

Kocaeli Üniversitesi’ nde gerçekleşen imza törenine Sendikamız adına Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcılarımız Süleyman Turgut, Adem Sarıçoban, Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı, Kocaeli Şube Başkanımız Ahmet Bulgurcu, Genel Merkez Denetim Kurulu Üyemiz ve Kocaeli Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Meral Oğuz, Kocaeli Şube Başkan Yardımcımız Murat Güldere, Şube Mali Sekreterimiz Önder Kaynak, Hastane Baştemsilcimiz Mustafa Çalım, Temsilcilerimiz Mesut Gülen, Refika Akarsu, Fatih Yavuz katılırken, Üniversite adına ise Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Hastane Başmüdürü Burhan Eres, Hastane Müdürü Alparslan Okçu, İdari Personel Şube Müdürü Çiğdem Küçük, İç Hizmetler Şube Müdürü Ergün Sarıcı ve Avukat Sercan Aydın katıldılar.

İşçilerin alın terinin ve emeğinin karşılığını alabilmek için gece gündüz demeden mücadele ettiklerine vurgu yapan Genel Başkanımız Hakan Toy, “Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’ nde çalışan işçilerimiz adına sözleşme görüşmelerinde masaya oturduk. 18 Şubat Perşembe günü bugün iki tarafında mutabakatıyla bağıtladık. Üniversite heyetiyle karşılıklı müzakerelerimiz sonucunda işçilerimiz adına sosyal, ekonomik ve özlük haklarını genişletecek bir sözleşme imzaladık. Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak, işçilerimizin ekonomik yönden daha rahat yaşamaları için gece gündüz mücadele ediyoruz. 1961 yılından beri işçimiz için varız ve bu gün burada da işçimize çok iyi haklar aldığımız inancındayım. Sayın Rektörlüğümüze, Müzakere heyetine, bu sözleşme sürecine katkı sağlayan ekip arkadaşlarıma ve bize inanan tüm üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İşçilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Fotoğraflar