SENDİKAMIZ İLE DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ARASINDA İŞÇİLERİMİZE YENİ HAKLAR KAZANDIRACAK TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI! İŞÇİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN

SENDİKAMIZ İLE DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ARASINDA İŞÇİLERİMİZE YENİ HAKLAR KAZANDIRACAK TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI! İŞÇİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN

Genel Başkanımız Hakan Toy ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizin büyük mücadeleleri sonucu Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi çalışanlarına yeni ekonomik, sosyal ve özlük haklar kazandıracak olan İşletme Toplu İş Sözleşmesini imzaladık. İşçilerimize, işverene ve sendikamıza hayırlı olsun.

Dokuz Eylül Üniversitesi’ nde gerçekleşen imza törenine Sendikamız adına Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcılarımız Süleyman Turgut, Adem Sarıçoban, Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı, İzmir Şube Başkan Yardımcılarımız Savaş Erdoğan, Erhan Er, Şube Sekreteri Özgür Arslan, katılırken, Üniversite adına ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Uğur Malayoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Özcan, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof Dr. M. Refik Korkusuz, Başhekim V. Prof.Dr. Semih Küçükgüçlü, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Serdar Bayrak, Genel Sekreter Engin Basmacı, Dr. Öğr Üyesi Dilek Eser, Hukuk Müşaviri V. Dr. Öğr Üyesi Sezgi Öktem Songu, Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Erhan Birben, Hastane Başmüdürü Dr. Yunus Emre Dinçarslan, Döner Sermaye İşletme Müdürü Yasemin Uzunca katıldılar.

İşçilerin alın terinin ve emeğinin karşılığını alabilmek için gece gündüz demeden mücadele ettiklerine vurgu yapan Genel Başkanımız Hakan Toy, “Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ nde çalışan işçilerimiz adına sözleşme görüşmelerinde masaya oturduk. 26 Şubat Cuma günü bugün iki tarafında mutabakatıyla bağıtladık. Üniversite heyetiyle karşılıklı müzakerelerimiz sonucunda işçilerimiz adına sosyal, ekonomik ve özlük haklarını genişletecek bir sözleşme imzaladık. Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak, işçilerimizin ekonomik yönden daha rahat yaşamaları için gece gündüz mücadele ediyoruz. 1961 yılından beri işçimiz için varız ve bu gün burada da işçimize çok iyi haklar aldığımız inancındayım. Sayın Rektörlüğümüze, Müzakere heyetine, bu sözleşme sürecine katkı sağlayan ekip arkadaşlarıma ve bize inanan tüm üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İşçilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY, REKTÖR PROF. DR. NÜKHET HOTAR’ A PLAKET TAKTİM ETTİ

Genel Başkanımız Hakan Toy, Toplu İş Sözleşmesi imza töreninin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar ile bir araya gelerek sözleşme işçilerin talepleri ve sorunları hakkında istişarelerde bulundular. Ziyaretin sonunda Genel Başkanımız Hakan Toy, Rektör Prof. Dr. Nükhet Hotar’ a katkılarından dolayı teşekkür ederek bir plaket taktim etti.

Fotoğraflar