SAMSUN ŞUBE BAŞKANIMIZIN GİRİŞİMLERİYLE OMÜ ÇALIŞANLARININ TİS SORUNU TBMM’ DE GÜNDEM OLDU

SAMSUN ŞUBE BAŞKANIMIZIN GİRİŞİMLERİYLE OMÜ ÇALIŞANLARININ TİS SORUNU TBMM’ DE GÜNDEM OLDU

Samsun Şube Başkanımız İrfan Kalyoncu’ nun girişimleri sonucu, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde durma noktasına gelen Toplu İş Sözleşme görüşmeleri Türkiye Büyük Millet Meclisinde gündem oldu.

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta’ yı İYİ Parti Genel Merkezi’nde ziyaret eden Samsun Şube Başkanımız İrfan Kalyoncu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde TİS süreciyle ilgili gelişmeler hakkında bilgi vererek, sorunun çözümü için destek istemiş ve TBMM’ de gündeme getirmesini rica etmişti.

Samsun Milletvekili Erhan Usta, Şube Başkanımız İrfan Kalyoncu’ nun ricası üzerine OMÜ’ de yaşanan TİS sürecini meclis kürsüsünden anlatarak, sağlık işçilerin daha fazla mağdur edilmemesi ve TİS sürecinin bir an önce sonuçlanması için OMÜ Rektörlüğüne çağrıda bulundu.

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak, salgına karşı ön saflarda mücadele eden, hayatları pahasına insanlığın sağlığı için gayret gösteren sağlık emekçilerinin sorunlarını TBMM’ de açık yüreklilikle gündeme getiren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta’ ya teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Fotoğraflar