BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ HASTANESİ ÇALIŞANLARINA YENİ HAKLAR KAZANDIRACAK TOPLU İŞ SÖZLEŞMEMİZ İMZALANDI! İŞÇİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ HASTANESİ ÇALIŞANLARINA YENİ HAKLAR KAZANDIRACAK TOPLU İŞ SÖZLEŞMEMİZ İMZALANDI! İŞÇİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN

Genel Başkanımız Hakan Toy ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizin büyük mücadeleleri sonucu Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi çalışanlarına yeni ekonomik, sosyal ve özlük haklar kazandıracak olan İşletme Toplu İş Sözleşmesini imzaladık. İşçilerimize, işverene ve sendikamıza hayırlı olsun.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde gerçekleşen imza törenine Sendikamız adına Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Merkez Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı, Bolu İl Başkanımız Harun Ceylan, Bolu İl Başkan Yardımcımız Selma Sert, Diş Fakültesi Hastanesi Temsilcimiz Özgür Güldür, Hastane Temsilcimiz Kadriye Başer katılırken, Üniversite adına ise Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve Rektörlük temsilcileri katıldılar.

İşçilerin alın terinin ve emeğinin karşılığını alabilmek için gece gündüz demeden mücadele ettiklerine dikkat çeken Genel Başkanımız Hakan Toy, “Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi’nde çalışan işçilerimiz adına sözleşme görüşmelerinde masaya oturduk. Sözleşmemizi iki tarafında mutabakatıyla bağıtladık. Üniversite heyetiyle karşılıklı müzakerelerimiz sonucunda işçilerimiz adına sosyal, ekonomik ve özlük haklarını genişletecek bir sözleşme imzaladık. Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak, işçilerimizin ekonomik yönden daha rahat yaşamaları için gece gündüz mücadele ediyoruz. 1961 yılından beri işçimiz için varız ve bu gün burada da işçimize çok iyi haklar aldığımız inancındayım. Sayın Rektörlüğümüze, Müzakere heyetine, bu sözleşme sürecine katkı sağlayan ekip arkadaşlarıma ve bize inanan tüm üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İşçilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY, REKTÖR PROF. DR. MUSTAFA ALİŞARLI’YI ZİYARET ETTİ

Genel Başkanımız Hakan Toy ve beraberindeki heyet, Toplu İş Sözleşmesi imza töreninin ardından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı makamında ziyaret ettiler.

Karşılıklı iyi niyetlerin belirtildiği ziyarette Genel Başkanımız Hakan Toy, misafirperverliğinden dolayı Prof. Dr. Alişarlı’ya teşekkür ederek, günün anısına plaket taktim etti.

Fotoğraflar