BAŞKANLARIMIZDAN, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİNE BÜYÜK ÇIKARMA

BAŞKANLARIMIZDAN, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİNE BÜYÜK ÇIKARMA

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Çavuş, Süleyman Turgut, Adem Sarıçoban ve Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı, Sivas’a giderek Cumhuriyet Üniversitesi’nde çalışan Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolu Çalışanlarıyla bir araya geldiler.

Genel Başkanımız ve beraberindeki heyeti coşkuyla karşılayan Sivas İl Başkanımız Rıfat Özerdal, iş yeri temsilcilerimiz, Genel Başkanımız Hakan Toy’a ve Genel Başkan Yardımcılarımıza çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

GENEL BAŞKAN HAKAN TOY: BİZ İŞÇİNİN YIKILMAZ KALESİYİZ

Başkanlarımız, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastaneleri’nde çalışan Sağlık ve Sosyal Hizmetler işçileriyle bir araya geldiler. Toplantıda Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcılarımız ve Hukuk Müşavirimiz, yapmış oldukları konuşmalarda çalışma hayatı, işçi hakları, Toplu Sözleşme, kamu çerçeve protokolü, sendikamızın faaliyetleri ve Sendikamızın işçiler için açmış oldukları davalar hakkında bilgi verdiler.

Genel Başkanımız Hakan Toy, “Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak, 1961 yılından beri iş kolumuzda sırtımızı işçiye dayayarak mücadelemizi sürdürüyoruz. Bundan sonrada işçiyle el ele olacağız. Türkiye Sağlık İş olarak hak aramada ve almada biz işçinin yıkılmaz kalesiyiz. Hiçbir zaman işçiye yalan söylemedik. İşçiye menfaatimiz için, yetki için umut simsarlığı yapmadık. Biz hak ve işçi için mücadele ediyoruz” diye konuştu.

Fotoğraflar