BAŞKANLARIMIZ, ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİNDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZE BİLGİLENDİRMELERDE BULUNDULAR

BAŞKANLARIMIZ, ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİNDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZE BİLGİLENDİRMELERDE BULUNDULAR

Genel Başkanımız Hakan Toy ve beraberindeki heyet, Erciyes Üniversitesi’nde düzenledikleri toplantıda Erciyes Üniversitesi Rektörlüğüyle yapmış olduğumuz Toplu İş Sözleşmesi hakkında bilgi verdiler.

Toplantıya Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Çavuş, Süleyman Turgut, Adem Sarıçoban Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı, Adana Şube Başkanımız Mehmet Demirci, Kayseri İl Başkanımız Sinan Yıldız, Erciyes Üniversitesi Baştemsilcimiz Soner Salcanlıer, Erciyes Üniversitesi Koordinatörü Alparslan Demir ve Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü temsilcimiz Gül Yeter İlbeyli Bahar’ın yanı sıra çok sayıda iş kolumuzdaki işçiler katıldı.

Toplantıda konuşan Genel Başkanımız Hakan Toy, Sendikamızın toplu iş sözleşmesinde almış olduğu sosyal, ekonomik ve özlük haklarla ilgili bilgi verdi. Çalışma hayatında yaşanan gelişmeleri de değerlendiren Genel Başkanımız, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak her zaman işçinin emeğinden ve alın terinden yana olduklarını vurguladı.

Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Çavuş, Süleyman Turgut, Adem Sarıçoban, sendikal konularda bilgi verirken, Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı ise hukuki konularda soruları cevapladı.

Konuşmaların ardından Genel Başkanımız ve beraberindeki heyet işçilerin sorularını yanıtlayarak, sıkıntılarını dinlediler.

 

Fotoğraflar