GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY’DAN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY’DAN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Yönetim Kurulu adına Genel Başkanımız Hakan Toy, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Genel Başkanımız mesajında şu ifadelere yer verdi:

Milleti birbirine yakınlaştıran, sevgi ve dostluk bağlarını güçlendiren bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor, Kurban Bayramının milletimize, ülkemize, İslam Alemine ve bütün insanlığa sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Kurban, kulun Rabbiyle arasındaki ilişkisini sağlayan ibadetlerden biridir. Kendisine verilenlere karşılık, verene feda edeceği şey ise kurbandır. Kurbanın paylaşımı ise toplumsal huzur, barış ve birlikteliğin özelliklerini taşır.

Son zamanlarda da insanlık olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Ne yazık ki bu kurban bayramını Koronavirüs salgınının gölgesinde geçirmek zorunda kaldık. Dünyada ve ülkemizde yaşanan COVİD – 19 virüsünden dolayı binlerce insanımızı kaybettik. Daha fazla canımızın yanmaması, insanlarımızın ölmemesi için lütfen maskemizi takalım, mesafemizi koruyalım, temizliğimize dikkat edelim ve aşımızı olalım.

Her zaman toplumun yaralarını saran; en zor zamanlarda en büyük fedakârlığı yapan Sağlık ve Sosyal Hizmetler iş kolu çalışanları olarak bu bayramda da insanlar bayramlarını sevdikleriyle kutlarken bizler işimizin başında insanlık için çalışmaya devam ediyoruz. Sağlık ve Sosyal Hizmetler iş kolu çalışanları olarak bu fedakârlığımızın karşılıksız kalmayacağı umuduyla, toplumumuzun da bizleri ve sevdiklerini üzmemek için korona virüse karşı dikkatli olmalarını bekliyoruz.

Yüce dinimizin de bir gereği olarak sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duyguları içerisinde, daha mutlu, daha huzurlu, daha güzel yarınlara hep birlikte ulaşacağımıza inancımız tamdır.

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası ailesi olarak bu duygu ve düşüncelerle, üyelerimizin, kamu görevlilerimizin, milletimizin ve tüm İslam Aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, bayramın milletimize, ülkemize, İslam Alemine ve bütün insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum.