BAŞKANLARIMIZ, İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN TURGUT ÖZAL TIP MERKEZİNDE EK PROTOKOL YAPILMASI TALEBİNDE BULUNACAKLAR

BAŞKANLARIMIZ, İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN TURGUT ÖZAL TIP MERKEZİNDE EK PROTOKOL YAPILMASI TALEBİNDE BULUNACAKLAR

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Çavuş, Süleyman Turgut, Adem Sarıçoban, Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı, Elazığ Şube Başkanımız Fırat Kaya, Malatya İl Başkanımız Kenan Karateke, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde çalışan üyelerimizle bir araya gelerek çalışma hayatına yönelik konularda bilgilendirmelerde bulundular.

Genel Başkanımız Hakan Toy toplantıda yapmış olduğu konuşmada, Yüksek Hakemden çıkan Toplu sözleşmenin işçileri ve sendikayı tatmin etmediğini dile getirerek, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak üniversite rektörlüğüne ve hastane yönetimine ek protokol yapılması konusunda başvuru yapacaklarını söyledi.

Toplantıda üyelerimizin sorularını da cevaplayan Genel Başkanımız Hakan Toy ve beraberindeki heyet, üyelerimizin sosyal, ekonomik ve özlük haklarının iyileştirilmesi için gereken bütün adımları atacaklarını belirttiler.

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak 1961 yılından beri her zaman işçinin emeğinden ve alın terinden yana olduklarına vurgu yapan Başkanlarımız, günümüz şartlarında işçimizin refah içinde yaşaması için mücadele etmeye devam edeceklerinin altını çizdiler.

Toplantıda, Turgut Özal Tıp Merkezi Baştemsilcimiz Mehmet Aslan, Diş hekimliği temsilcilerimiz Tuğçe Sarıkaya ve Ali Ercan,  hazır bulundular.

Fotoğraflar