BAŞKANLARIMIZ, TURGUT ÖZAL TIP MERKEZİ ÇALIŞANLARININ SORUNLARINI VE EK PROTOKOL TALEBİMİZİ REKTÖR YARDIMCISI PROF. DR. BAHARÇİÇEK’E İLETTİLER

BAŞKANLARIMIZ, TURGUT ÖZAL TIP MERKEZİ ÇALIŞANLARININ SORUNLARINI VE EK PROTOKOL TALEBİMİZİ REKTÖR YARDIMCISI PROF. DR. BAHARÇİÇEK’E İLETTİLER

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Çavuş, Süleyman Turgut, Adem Sarıçoban, Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı, Elazığ Şube Başkanımız Fırat Kaya, Malatya İl Başkanımız Kenan Karateke, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek’i makamında ziyaret ettiler.

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde Sağlık ve Sosyal Hizmetler iş kolunda çalışan üyelerimizle biraraya gelerek sıkıntılarını, taleplerini dinleyen Genel Başkanımız Hakan Toy ve beraberindeki heyet, toplantının ardından, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek’i makamında ziyaret ederek, Yüksek Hakem Kurulundan çıkan Toplu Sözleşmenin taleplerinin yeterli olmadığını belirterek, ek protokol yapılmasına yönelik sendikamızın yazılı talebini, bir kez de sözlü olarak ilettiler.

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak ülke genelinde bulunan üyeleriyle sık sık bir araya gelerek onların çalışma hayatında karşılaştıkları sorunları yakından takip ettiklerini belirten Genel Başkanımız Hakan Toy, Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek’i ziyaretlerinden önce Turgut Özal Tıp Merkezinde çalışan işçilerle bir araya gelip sorunlarını dinleyerek, taleplerini aldıklarını belirtti. Hakan Toy, “Üniversitede bulunan Sağlık ve Sosyal Hizmetler işçilerimiz, Yüksek Hakem Kurulunun vermiş olduğu Toplu Sözleşme kararlarını yetersiz buluyor ve ek protokol istiyorlar. Sendika olarak bizde ek protokol yapılması konusunda rektörlüğe yazılı müracaatta bulunmuştuk. Bir kez de sözlü olarak ek protokol yapılmasını talep ediyoruz. İşçilerimizin enflasyona ezilmemeleri için ek protokolün yapılması gerektiği inancındayız.” diye konuştu.

Misafirperverliğinden dolayı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek’a teşekkür eden Genel Başkanımız Hakan Toy, işçilerimizin taleplerinin olumlu karşılaşacağı inancında olduğunu belirterek, Baharçiçek’e çalışmalarında başarılar diledi.

Genel Başkanımız Hakan Toy’a ve beraberindeki heyete, ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek ise hastanede çalışan işçilerin mesai arkadaşları olduklarını belerterek, onları enflasyona ezdirmemek için üniversite yönetimiyle görüşeceğini söyledi.

Ziyarette, Turgut Özal Tıp Merkezi Baştemsilcimiz Mehmet Aslan, Diş hekimliği temsilcilerimiz Tuğçe Sarıkaya ve Ali Ercan, hazır bulundular.