GENEL BAŞKANIMIZ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ, HARRAN ÜNİVERSİTESİNDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZLE BİRARAYA GELDİLER

GENEL BAŞKANIMIZ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ, HARRAN ÜNİVERSİTESİNDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZLE BİRARAYA GELDİLER

Genel Başkanımız Hakan Toy ve beraberindeki heyet, Harran Üniversitesi Hastanesinde çalışan üyelerimizle biraraya gelerek bilgilendirmelerde bulundular.

Toplantıya Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Çavuş, Süleyman Turgut, Adem Sarıçoban, Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı, Şanlıurfa Şube Başkanımız Ramazan Güneş ve çok sayıda üyemiz katıldı.

Çalışma hayatıyla ilgili konularda bilgi veren Genel Başkanımız Hakan Toy, Sendikamızın toplu iş sözleşmesinde almış olduğu sosyal, ekonomik ve özlük haklarla ilgili bilgi verdi. Yetkili Konfederasyon olarak TÜRK-İŞ’in yürüttüğü Kamu Çerçeve Protokolüne de değinen Genel Başkanımız Hakan Toy, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak her zaman işçinin emeğinden ve alın terinden yana olduklarını vurguladı.

Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Çavuş, Süleyman Turgut, Adem Sarıçoban, ise sendikal konularda bilgi vererek, üyelerimizin sorularını yanıtladılar. Hukuk Müşavirimiz Kadir Atıcı ise hukuki konularda bilgi vererek soruları cevapladı.

Fotoğraflar