Genel Başkanımız Çalışanların Sıkıntılarını Çalışma Genel Müdürü Önder’e Anlattı

Genel Başkanımız Çalışanların Sıkıntılarını Çalışma Genel Müdürü Önder’e Anlattı

Genel Başkanımız Hakan Toy, çalışanların sıkıntılarını Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder’e anlattı.

Genel Başkanımız Hakan Toy, Koop – İş Sendikasının düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü programına katıldı. Programda Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder ile bir araya gelen Genel Başkanımız Hakan Toy, İş kolumuzdaki çalışanların yaşadığı sıkıntıları Önder’e aktararak çözümü konusunda destek istedi.

Genel Başkanımız Hakan Toy’un anlattıklarını dikkatlice dinleyen Önder, çalışanlar için elinden geleni yapacağını belirtti. Çalışanların sıkıntılarının bu boyuta ulaştığını bilmediğini ifade eden Nurcan Önder, bu konuyu kendisine aktardığı için Genel Başkanımız Hakan Toy’a teşekkür ederek, çalışanların beklentilerini el ele vererek çözüme kavuşturmak istediğini söyledi.

İlgisinden dolayı Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder’e teşekkür eden Genel Başkanımız Hakan Toy, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak her zaman işçinin alın terinden, emeğinden ve ekmeğinden yana olduklarını söyledi. Her platformda işçinin sıkıntısını gerekli mecralara ulaştırmanın boyunlarının borcu olduğunu vurgulayan Toy, Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder’ in kendisini çok olumlu karşıladığını ifade etti. 

Bazı sendikalar gibi yetkililerin yanına fotoğraf vermek için gitmediklerinin altını çizen Genel Başkanımız Hakan Toy, “Biz her zaman sırtımızı işçimize dayadık ve doğru olduğuna inandığımız yolda yürüdük. İşçimizin sıkıntısını derdini dertlendik ve her fırsatta, onların taleplerini yetkililere ilettik” dedi. 

Fotoğraflar