GENEL BAŞKANIMIZ VE BERABERİNDEKİ HEYET, HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİNDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZE BİLGİLENDİRMELERDE BULUNDULAR

GENEL BAŞKANIMIZ VE BERABERİNDEKİ HEYET, HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİNDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZE BİLGİLENDİRMELERDE BULUNDULAR

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcımız Osman Çavuş, Hacettepe Üniversitesi Hastanelerinde çalışan üyelerimizi çalışma hayatı ve kamu çerçeve protokolü hakkında bilgilendirdiler.

Hastanenin toplantı salonunda gerçekleşen programa Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizin yanı sıra Ankara İl Başkanımız Gülay Hasta, Ankara Şube Sekreterimiz Olcay Dönmez, Hacettepe Üniversitesi Baştemsilcimiz Bilal İlkyaz, Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri Temsilcilerimiz Ali Öztemel, Gamze Özcan katıldılar.

Toplantıda çalışma hayatıyla ilgili konularda bilgi veren Genel Başkanımız Hakan Toy, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türk-İş arasında yapılan Kamu Çerçeve Protokolü hakkında da bilgi verdi.

Üyelerimizin sorularını yanıtlayan Genel Sekreterimiz Doğan Alıç ve Genel Başkan Yardımcımız Osman Çavuş, sendikal konularda da bilgi verdiler.

Toplantının sonunda Genel Başkanımız Hakan Toy, üyelerimizin iletmiş oldukları talepleri kayıt altına aldıklarını belirterek, gerekli mercilere ileteceklerini söyledi.

Fotoğraflar