Başkanlarımız İstanbul Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde Çalışan İşçilerle Bir Araya Geldiler

Başkanlarımız İstanbul Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde Çalışan İşçilerle Bir Araya Geldiler

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Adem Sarıçoban, İstanbul Şube Başkanımız Nedime Mutlu Yıldırım, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadıköy Şube Başkanımız Ahmet Karakoç İstanbul Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde çalışan sosyal hizmet emekçileriyle bir araya geldiler.

İstanbul Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde ziyaretlerde bulunan Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Sekreterimiz Adem Sarıçoban beraberlerindeki heyet sosyal hizmet çalışanlarıyla da bir araya geldiler. Düzenlenen bilgilendirme toplantısında Genel Başkanımız Hakan Toy, sosyal hizmet emekçilerine üye olarak sendikamıza vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

Toplantıda Başkanlarımız ev tipi çalışma ve borçlar konunu hakkında bilgi verdiler. Bu konuyla ilgili sendikamızın yürütmüş olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Ayrıca Başkanlarımız, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığıyla yapılacak olan yeni dönem toplu iş sözleşmesiyle ilgili işçilerin taleplerini aldılar.

Toplantının ardından başkanlarımız, Şeyh Zayed Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Emine Özdemir'i makamında ziyaret ettiler. Başkanlarımız daha sonra sosyal hizmet emekçilerini birimlerinde ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundular.

Fotoğraflar