Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Bayram, Aile ve Sosyal Hizmetler Osmaniye İl Müdürü Tolga Nacar’ı Ziyaret Etti

Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Bayram, Aile ve Sosyal Hizmetler Osmaniye İl Müdürü Tolga Nacar’ı Ziyaret Etti

Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Bayram ve Osmaniye İl Başkanımız Veli Özkan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Osmaniye İl Müdürü Tolga Nacar’ı makamında ziyaret ettiler.

Karşılıklı iyi niyet temennilerinin iletildiği ziyarette, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Bayram sosyal hizmet çalışanlarının taleplerini İl Müdürü Tolga Nacar’a iletti.

Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Bayram, beraberindeki heyetle birlikte daha sonra iş kolumuzda bulunan sağlık ve sosyal hizmet işçilerini kurumlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerinin ardından Fırat Bayram, Osmaniye Özden Huzurevi’nde düzenlenen toplantıda, sosyal hizmet emekçileriyle bir araya gelerek bilgilendirmelerde bulundu.

Sendikamıza üye olarak destek veren sosyal hizmet emekçilerine teşekkür eden Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Bayram, ev tipi çalışma ve borçlar kanunu hakkında bilgi verdi. Bu konuyla ilgili sendikamızın yürütmüş olduğu çalışmalar hakkında bilgi veren Bayram, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığıyla yapılacak olan yeni dönem toplu iş sözleşmesiyle ilgili işçilerin taleplerini aldı.

Toplantının sonunda Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Bayram, sosyal hizmet emekçilerinin çalışma hayatına yönelik sorularını cevapladı.

Fotoğraflar