Başkanlarımız Kayseri’de Bir Takım Ziyaretlerde Bulundular

Başkanlarımız Kayseri’de Bir Takım Ziyaretlerde Bulundular

Teşkilat çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kayseri’ye giderek bir takım ziyaretlerde bulundular.

Genel Başkan Vekilimiz Hakan Toy, Genel Teşkilatlanma ve Eğitim Sekreterimiz Osman Çavuş, Genel Mali Sekreterimiz Doğan Alıç ve Sendikamızın Hukuk Müşaviri Kadir Atıcı, Kayseri’ye giderek üyelerimizle biraraya geldiler. Kayseri 112 Acil Yardım ve Kurtarma Servisi İşyeri Temsilcimiz Mehmet Hareket’ten çalışmaları hakkında bilgi alarak istişarelerde bulundular. Başkanlarımız ziyarette, işyeri temsilcilerimizle ve üyelerimizle biraraya gelerek sıkıntı ve taleplerini dinlediler. Sendikamızın çalışmaları ve kazanımları hakkında bilgi verdiler. 

Genel Başkan Vekilimiz Hakan Toy, Genel Teşkilatlanma ve Eğitim Sekreterimiz Osman Çavuş, Genel Mali Sekreterimiz Doğan Alıç, Sendikamızın Hukuk Müşaviri Kadir Atıcı ve Kayseri 112 Acil Yardım ve Kurtarma Servisi İşyeri Temsilcimiz Mehmet Hareket, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı’ yı, Kayseri Vali Yardımcısı ve aynı zamanda Talas Kaymakamı Zekeriya Güney’i, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimini, hastane çalışanlarını, Kayseri Göz ve Diş Sağlığı Başhekimliği çalışanlarını, Türk-İş Kayseri İl Temsilciliğini ve Kop-İş Kayseri Şube Başkanlığını ziyaret ettiler. 

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarıyla bir toplantı düzenleyen Başkanlarımız, burada çalışanlara sendikal hakları ve sendikamızın çalışanlar için elde ettiği kazanımlar hakkında bir sunum yaptılar.

Fotoğraflar