TÜRKİYE SAĞLIK İŞÇİLERİ SENDİKASI İLKOKUL VE ORTAOKULUNA KIRTASİYE YARDIMI YAPILDI…

TÜRKİYE SAĞLIK İŞÇİLERİ SENDİKASI İLKOKUL VE ORTAOKULUNA KIRTASİYE YARDIMI YAPILDI…

Sendikamızın yaptırdığı ve adını taşıdığı Keçiören Ankara’da bulunan Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası İlkokul ve Ortaokullarına 27.09.2017 tarihinde Türk-İş Genel Başkanımız Sayın Ergün Atalay, Genel Başkanımız Sayın Hasan Öztürk, Genel Başkan Vekilimiz Sayın Hakan Toy, Genel Mali Sekreterimiz Sayın Doğan Alıç ve Hukuk Müşavirimiz Sayın Kadir Atıcı’nın katılımlarıyla her yıl olduğu gibi bu yılda geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimize kırtasiye malzemesi yardımında bulunuldu.

Türk-İş Başkanımız Sayın Ergün Atalay Okul Müdürleriyle yaptığı görüşmede 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında başarılar dileyerek okulun ihtiyaç ve sıkıntılarının giderilmesinde Türk-İş ve Sağlık-İş olarak her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimize kırtasiye malzemelerini Sayın Ergün Atalay ve Genel Başkanımız sınıflarda dağıtarak öğrencilerimize başarı dileklerinde bulundular.

Yoğun programlarına rağmen bizleri ve öğrencilerimizi yalnız bırakmayan Türk-İş Genel Başkanımız Sayın Ergün Atalay’a sendikamız adına teşekkür ederiz.

Fotoğraflar