KAMU KOORDİNASYON KURULU, ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NDA

KAMU KOORDİNASYON KURULU, ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NDA

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün ATALAY başkanlığındaki Kamu Kesimi Toplu İş Sözleşmeleri Koordinasyon Kurulu 26 Nisan 2017 Çarşamba günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığın da toplantı gerçekleştirildi

Kamu Kesimi Toplu İş Sözleşmeleri Koordinasyon Kurulu üyesi sendika Genel Başkanları TÜRK-İŞ Genel Merkezinde son kez bir araya geldi.

Bağıtlanacak toplu iş sözleşmeleri hakkında görüş ve taleplerini sunan heyet, yaklaşık kamuda çalışan 157 bin işçinin 2017 ve 2018 yılı maaş zamları için TÜRK-İŞ’in talebini oluşturdu.

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün ATALAY önderliğinde Genel Merkezden hareket eden heyet, 26 Nisan 2017 Çarşamba günü Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na hareket etti. Burada Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı ile bir araya gelen heyet, TÜRK-İŞ’in Kamu İşçi ’si için % 18 zam talebini iletti.

TÜRK-İŞ KAMU KESİMİ TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ KOORDİNASYON Kurulu’nun kamuda çalışan 157 bin işçinin 2017 ve 2018 yılı maaş zamları  TÜRK-İŞ’in talebini oluşturan taslak metnine ulaşmak için aşağıdaki TEKLİF TASLAĞI linkine tıklayınız