GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY, TÜRK-İŞ ŞUBE BAŞKANLARI VE İL TEMSİLCİLERİ SEMİNERİNE KATILDI

GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY, TÜRK-İŞ ŞUBE BAŞKANLARI VE İL TEMSİLCİLERİ SEMİNERİNE KATILDI

TÜRK-İŞ’ in düzenlediği “Pandemi Döneminde Çalışma Hayatında Güncel Gelişmeler konulu” eğitim semineri TÜRK-İŞ Bölgesel Şube Başkanları ve İl Temsilcilerinin katılımlarıyla 11 Ekim 2021 tarihlerinde Afyonkarahisar’da gerçekleştirildi.

Seminere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, TÜRK-İŞ Genel Mali Sekreteri Ramazan Ağar, TÜRK-İŞ Genel Eğitim Sekreteri Nazmi Irgat, Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Maden İş Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil’ in yanı sıra TÜRK-İŞ’e üye Sendikaların Genel Başkanları, Şube Başkanları ve İl Temsilcileri katıldılar.

GENEL BAŞKANIMIZ HAKAN TOY, BAKAN BİLGİN’E İŞ KOLUMUZDAKİ İŞÇİLERİN SIKINTILARINI İLETTİ

Toplantıda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin ile görüşen Genel Başkanımız Hakan Toy, Sağlık Bakanlığında, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında ve Üniversite Hastanelerinde çalışan iş kolumuzdaki işçilerin güncel sıkıntılarını iletti. Genel Başkanımız Hakan Toy ayrıca Bakan Bilgin’e işçilerimizin sıkıntılarının yer aldığı bir dosya sundu.

Fotoğraflar