GENEL SEKRETERİMİZ DOĞAN ALIÇ, ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKAN YARDIMCISI SOYSAL’I ZİYARET ETTİ

GENEL SEKRETERİMİZ DOĞAN ALIÇ, ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKAN YARDIMCISI SOYSAL’I ZİYARET ETTİ

Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Yozgat İl Başkanımız Kazım Erdoğan, Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Baştemsilcimiz Arda Aksoy, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Opr. Dr. Ertuğrul Soysal’ı Bakanlıkta ki makamında ziyaret ettiler.

Çalışma hayatına yönelik güncel konular üzerinde fikir alış verişinde bulunulan ziyarette Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, Sağlık ve Sosyal Hizmetler İşkolunda yaşanan gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Genel Sekreterimiz Doğan Alıç, “Pandeminin kahramanları Sağlık emekçilerinin çözüm bekleyen sorunları var. Sağlık ve Sosyal Hizmetler çalışanlarının tam anlamıyla görev tanımları bulunmamaktadır. Bunun yanında 696 KHK ile kapsam dışı kalan işçilerimiz kadro beklemekteler. Ayrıca işçilerimiz arasında ücret dengesizliği bulunmakta. Aynı işi yapan iki işçimiz, farklı ücretler almaktalar. İş barışının sağlanması, adaletsizliğin giderilmesi için bu ücret farklarının biran önce giderilmesi gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Opr. Dr. Ertuğrul Soysal, ise Genel Sekreterimiz Doğan Alıç’a teşekkür ederek, çok verimli bir görüşme olduğunu söyledi.