BAŞKANLARIMIZ, DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ’NDEKİ TEMSİLCİLİK ODAMIZIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİLER

BAŞKANLARIMIZ, DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ’NDEKİ TEMSİLCİLİK ODAMIZIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİLER

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Osman Çavuş ve Süleyman Turgut, Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesi’nde İşyeri Temsilcilik Odamızın açılışını yaptılar. Açılışa Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Sinem Namdaroğlu da katıldı.

Katılımlarından dolayı Doç. Dr. Sinem Namdaroğlu’na teşekkür eden Genel Başkanımız Hakan Toy, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak 1961 yılından beri işçinin emeğinden ve alın terinden yana mücadele ettiklerini vurgulayarak, bu işyeri temsilcilik odasıyla, her zaman daha fazla hizmet etmeye gayret edeceklerini söyledi.

Açılışa katılan Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Sinem Namdaroğlu, ise işyeri temsilcilik odasının işçilere ve sendikamıza hayırlı alması temennisinde bulundu.

BAŞKANLARIMIZ, ÜYELERİMİZE BİLGİLENDİRMELERDE BULUNDULAR

Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Sarıçoban, Osman Çavuş ve Süleyman Turgut, açılış programının ardından üyelerimize çalışma hayatıyla ilgili ve ek protokol süreciyle ilgili bilgilendirmelerde bulunarak, sorularını yanıtladılar.

Fotoğraflar